Η κλινική μας

Θεραπευτήριο Αθηνών

Το Θεραπευτήριο Αθηνών είναι Γενική Κλινική και στεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ι. Δροσοπούλου 24 στην Κυψέλη.

Η κλινική ανακαινίστηκε πλήρως το 2016, σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες της ιατρικής και προσφέρει υψηλού επιπέδου ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες, με 73 κλίνες σε 7 ορόφους, ευρύχωρα δωμάτια νοσηλείας και υψηλού επιπέδου ξενοδοχειακή υποδομή.

Το Θεραπευτήριο Αθηνών διαθέτει Παθολογικό, Καρδιολογικό, Νεφρολογικό, Γυναικολογικό, Ουρολογικό και Γαστρεντερολογικό τμήμα, καθώς επίσης τμήμα Γενικής Χειρουργικής και Μονάδα Αιμοκάθαρσης.

Στα Εξωτερικά Ιατρεία του Θεραπευτηρίου Αθηνών λειτουργούν: Παθολογικό, Καρδιολογικό, Νεφρολογικό, Γαστρεντερολογικό, Γυναικολογικό, Ουρολογικό και Χειρουργικό τμήμα, ενώ διενεργείται και Τεστ Κόπωσης.

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια του Θεραπευτηρίου περιλαμβάνουν Μικροβιολογικό και Βιοχημικό τμήμα, τα Απεικονιστικά τμήματα καλύπτουν Ακτινοδιαγνωστικό έλεγχο, Γενικούς Υπερήχους και Καρδιολογικούς Υπερήχους, ενώ λειτουργεί και εξειδικευμένο Τμήμα Ενδοσκοπήσεων (γαστροσκοπήσεις, κολονοσκοπήσεις).

Η διεύθυνση και το προσωπικό του Θεραπευτηρίου Αθηνών εγγυώνται την πλήρη ιατρική και νοσηλευτική κάλυψη στα περιστατικά κάθε τμήματος της κλινικής, 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο!