Προνομιακές τιμές για μαζικά Test Covid-19 σε Επιχειρήσεις, Σωματεία κ.ά.

Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 14:25

Τη δυνατότητα για ελέγχους σε προνομιακές τιμές και μάλιστα στο χώρο σας, δίνει το «Θεραπευτήριο Αθηνών» με την ειδική υπηρεσία μαζικών λήψεων Test Covid-19 για Επιχειρήσεις, Οικογένειες Σωματεία, Αθλητικούς Συλλόγους, Ιδρύματα, Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων κ.ά.

Έχοντας ήδη επιτυχημένη συνεργασία διαρκείας με κορυφαία brands του χώρου των ελληνικών επιχειρήσεων, αλλά και με Ομοσπονδίες, Ιδρύματα, Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων κ.ά. στην καθημερινή «μάχη» για την υγειονομική θωράκιση της χώρας κατά του Covid-19, το «Θεραπευτήριο Αθηνών» δίνει τη λύση και στη δική σας ανάγκη!

Αν είστε Οικογένεια, Επιχείρηση, Σωματείο, Αθλητικός Σύλλογος, Οργανισμός, Ίδρυμα, Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων κ.ά., επικοινωνήστε μαζί μας (210-8236721, 210-8236723) για μαζικά τεστ, σε προνομιακές τιμές που μόνο το «Θεραπευτήριο Αθηνών» μπορεί να σας προσφέρει!

Οι λήψεις μπορούν να γίνονται στο χώρο της Κλινικής (Ιωάννου Δροσοπούλου 24, Αθήνα), σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με όλα τα μέτρα πρόληψης και ασφάλειας, ενώ για μαζικές λήψεις ειδικά εξοπλισμένα συνεργεία μας έρχονται σε χώρο ή χώρους που θα μας υποδείξετε!

Στοιχεία Επικοινωνίας

athenshospital

Διεύθυνση: Ι. Δροσοπούλου 24, Τ.Κ. 11257, Κυψέλη

Τηλ.: 210 8236721-3

Email: info@athenshospital.gr

Βρείτε μας στον Χάρτη

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης

Please enable the javascript to submit this form