Ραντεβού με την υγεία της καρδιάς σας: Holter Ρυθμού και Holter Πίεσης!

Με δυο νέες υπηρεσίες ενισχύεται το Καρδιολογικό Εξωτερικό Ιατρείο του «Θεραπευτηρίου Αθηνών»! Πρόκειται για τα τελευταίας τεχνολογίας Holter Ρυθμού και Holter Πίεσης, δυο ηλεκτρονικές συσκευές που ελέγχουν με ασφάλεια την καρδιακή λειτουργία και βοηθούν αποφασιστικά στη θωράκιση και τη βελτίωση της υγείας!

Το Holter ρυθμού είναι μία ηλεκτρονική συσκευή, που καταγράφει το ηλεκτροκαρδιογράφημα του εξεταζόμενου για 24, 48 ή 72 ώρες. Η καταγραφή γίνεται σε συνθήκες καθημερινής δραστηριότητας. Διαβάστε πώς λειτουργεί, τι εξασφαλίζει στον ασθενή και σε ποιες περιπτώσεις προτείνεται, με ένα κλικ!

Το Holter πίεσης είναι ένα φορητό ηλεκτρονικό πιεσόμετρο που μετράει αυτόματα και καταγράφει την αρτηριακή πίεση για ένα 24ωρο. Ενημερωθείτε για τις περιπτώσεις που διερευνά, τον τρόπο λειτουργίας και λύστε την κάθε απορία σας, με ένα κλικ!

Τόσο το Holter Ρυθμού όσο και το Holter Πίεσης, παρότι ως διαγνωστικές εξετάσεις προσφέρουν απολύτως σημαντικά έως και κρίσιμα αποτελέσματα για την υγεία της καρδιάς, είναι ανώδυνα στην εφαρμογή τους και δεν χρειάζονται καμία προετοιμασία.

Επικοινωνήστε τώρα με τη γραμματεία του «Θεραπευτηρίου Αθηνών» (210-8236721, 210-8236723), ενημερωθείτε για τις διαδικασίες τοποθέτησης Holter Ρυθμού και Πίεσης και κλείστε ραντεβού με την υγεία της καρδιάς σας!