Προληπτικός έλεγχος προστάτη
σε προνομιακή τιμή!

Το νέο Ουρολογικό Τμήμα του «Θεραπευτηρίου Αθηνών» σας καλωσορίζει προσφέροντας έναν πλήρη, προληπτικό έλεγχο προστάτη στο ελάχιστο κόστος!

Η προσφορά περιλαμβάνει υπερηχογράφημα προστάτη, προσδιορισμό του (ολικού) προστατικού αντιγόνου (PSA), καθώς και κλινική εξέταση και εκτίμηση από τον εξειδικευμένο ιατρό της κλινικής μας, με κόστος μόλις 14,90 €!

Κλείστε το ραντεβού σας τώρα, στα τηλέφωνα 210-8236721, 210-8236723.

Γιατί να κάνω τον έλεγχο…

Ο προληπτικός προσυμπτωματικός έλεγχος του προστάτη συμβάλει στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου, του δεύτερου συχνότερου ανδρικού καρκίνου και αφορά έναν στους επτά άνδρες.

Ο ετήσιος προληπτικός έλεγχος αυξάνει τις πιθανότητες θεραπείας του καρκίνου, καθώς η ασθένεια είναι ιάσιμη εάν εντοπιστεί σε πρώιμο στάδιο.

Ο ετήσιος προληπτικός έλεγχος του προστάτη περιλαμβάνει το υπερηχογράφημα του προστάτη και τον προσδιορισμό του ειδικού προστατικού αντιγόνου (PSA), εξετάσεις οι οποίες, σε συνδυασμό με την κλινική εξέταση από τον Ουρολόγο, συμβάλουν στην ανάδειξη της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη αλλά και στον πρώιμο εντοπισμό του καρκίνου συμβάλλοντας στην έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία.

Το «Θεραπευτήριο Αθηνών» σας προσφέρει αυτόν τον έλεγχο σε μια προσφορά γνωριμίας με το νέο Ουρολογικό Τμήμα της κλινικής. Ο πλήρης έλεγχος θα κοστίζει μόλις 14,90 €.

Ουρολογικό Τμήμα «Θεραπευτηρίου Αθηνών»

Το Ουρολογικό Τμήμα της κλινικής μας καλύπτει πλήρως τις ανάγκες για διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του ουροποιητικού συστήματος σε άνδρες και γυναίκες.

Σε συνεργασία με τις υπόλοιπες ιατρικές ειδικότητες και τα εργαστηριακά τμήματα της κλινικής, το Ουρολογικό Τμήμα του «Θεραπευτηρίου Αθηνών» εγγυάται την αποτελεσματική ιατρική και χειρουργική αντιμετώπιση πλήθους ουρολογικών παθήσεων.