Πλήρης έλεγχος για ασθενείς που νόσησαν από Covid-19, στο εξειδικευμένο Post Covid Ιατρείο μας!

Προβλήματα υγείας μετά τον κορονοϊό; Το Post Covid Ιατρείο έχει τις απαντήσεις! Για ασθενείς που ανάρρωσαν από τη Covid-19 αλλά τα συμπτώματα της μακράς λοίμωξης συνεχίζουν να τους ταλαιπωρούν, το «Θεραπευτήριο Αθηνών» δίνει τη λύση, μέσα από τη νέα υπηρεσία του Post Covid Ιατρείου του!

Περίπου το 30% των ασθενών που ανάρρωσαν από Covid-19, ενδέχεται να αντιμετωπίζει τις μακροχρόνιες συνέπειες της νόσου.
Ποια είναι τα συμπτώματα;

Αίσθημα κόπωσης – Δυσκολία στην αναπνοή – Βήχας
Πόνος στις αρθρώσεις – Πόνος στο στήθος – Μυαλγίες
Μειωμένη όσφρηση – Δυσκολία στον ύπνο

Πώς μπορεί να σας βοηθήσει το ιατρείο Post Covid του «Θεραπευτηρίου Αθηνών»; Με ένα πλήρες πακέτο ιατρικών επισκέψεων και εξειδικευμένων εξετάσεων, που θα δώσουν μια και καλή τέλος σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε.
Το πακέτο περιλαμβάνει:

Εξέταση από:
Α) Παθολόγο
Β) Πνευμονολόγο
Γ) Καρδιολόγο

Εξειδικευμένες εξετάσεις:
Ακτινογραφία Θώρακος – Σπιρομέτρηση
Πλήρης Εργαστηριακός έλεγχος- Τρίπλεξ καρδιάς- ΗΚΓ
Ποσοτικός προσδιορισμός Αντισωμάτων έναντι του ιού SARS-CoV -2

Κόστος πακέτου με χρήση ΕΟΠΥΥ: 70,00 ευρώ!
Κόστος πακέτου χωρίς χρήση ΕΟΠΥΥ: 120,00 ευρώ!

Ολόκληρη η διαδικασία παρέχεται την ίδια ημέρα! Από εκεί και πέρα, το Post Covid Ιατρείο μας μπορεί να σας προσφέρει και επιπλέον υποστηρικτικές ιατρικές και εργαστηριακές υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες σας και πάντα στο ελάχιστο κόστος.

Υπό προϋποθέσεις, χρήσιμη αλλά και κρίσιμη –εφόσον συστηθεί από τους ιατρούς του Post Covid Ιατρείου – μπορεί να είναι μια εξέταση από Νευρολόγο, με κόστος μόνο 30,00 ευρώ και συνταγογράφηση εξετάσεων και φαρμάκων ΔΩΡΕΑΝ!

Επίσης, χωρίς χρέωση παρέχεται εκτίμηση από φυσικοθεραπευτή, ενώ ΔΩΡΕΑΝ προσφέρονται τυχόν επιπλέον εργαστηριακές εξετάσεις με χρήση ΕΟΠΥΥ (ή με έκπτωση 50% επί του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου χωρίς χρήση ΕΟΠΥΥ).

Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα και πιο εξειδικευμένου καρδιολογικού ελέγχου με Holter Ρυθμού.

Για την πραγματοποίηση του ελέγχου θα πρέπει να έχει παρέλθει διάστημα ενός μήνα από τη διάγνωση της νόσου και να μην υπάρχουν συμπτώματα Covid-19.

Επικοινωνήστε με τη γραμματεία της κλινικής μας στα τηλέφωνα 2108236721-723 και κλείστε το ραντεβού σας στο Post Covid Ιατρείο του «Θεραπευτηρίου Αθηνών».