Επισκεπτήριο και τηλε-επισκεπτήριο: επικοινωνήστε και πάλι
με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Μπορεί τα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον κορονοϊό να περιλαμβάνουν σημαντικούς περιορισμούς στο επισκεπτήριο ασθενών , ωστόσο εδώ, στο Θεραπευτήριο Αθηνών, έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε καθημερινά τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πώς; Με δυο απλές διαδικασίες!

Κατ΄αρχάς, μπορείτε να επισκέπτεστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με προγραμματισμένο ραντεβού  (210-8236721, 210-8236723) και φυσικά με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και πρόληψης για το καθιερωμένο επισκεπτήριο ασθενών.

Από εκεί και πέρα, για να βλέπετε πιο συχνά, ακόμα και καθημερινά τους ανθρώπους σας, η λύση (ελπίζουμε προσωρινή και μέχρι να λυθεί οριστικά το πρόβλημα του COVID-19 και να επιστρέψουν οι ζωές μας και οι συνήθειές μας στην κανονικότητα) λέγεται… ΤΗΛΕ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ.

Τι είναι το τηλε-επισκεπτήριο και πώς μπορεί να φέρει κοντά σας τους αγαπημένους σας, που νοσηλεύονται αυτή τη δύσκολη περίοδο στην κλινική μας; Μια απλή διαδικασία: καλείτε τη γραμματεία της κλινικής μας και κλείνετε ένα ραντεβού. Τόσο απλά!

Από εκεί και πέρα, είναι θέμα χρόνου ο ασθενής να βρεθεί από το Θεραπευτήριο Αθηνών στο κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή σας, να τον δείτε μέσω της εφαρμογής «Viber», να μιλήσετε, να τον αισθανθείτε όπως υπό άλλες συνθήκες θα συνέβαινε σε ένα κανονικό επισκεπτήριο με φυσική παρουσία.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε τη γραμματεία της κλινικής  (210-8236721, 210-8236723) και νιώστε πιο κοντά στους αγαπημένους σας!

Γιατί στο Θεραπευτήριο Αθηνών προτεραιότητα είναι ο ασθενής και οι ανάγκες του!