Θεραπευτήριο Αθηνών και Σωματείο Εργαζομένων Eurobank ΜΑΖΙ απέναντι στον Covid-19!

Μετά από ένα χρόνο πανδημίας και στο πλαίσιο της μεγάλης προσπάθειας να θωρακιστεί η υγεία όλων των πολιτών στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, το ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ συνεργάζεται με το Σωματείο Union Eurobank και προσφέρει στα μέλη του και στις οικογένειες τους, την δυνατότητα για έναν εξειδικευμένο έλεγχο έναντι του SARS COV-2 (COVID-19), σε προνομιακές τιμές και με βάση δυο άξονες:

1. Έλεγχος αντισωμάτων lgG –ΙgM:

Τα lgM Αντισώματα παράγονται τα πρώτες μέρες (5-7) από την έκθεση στον ιό και συνήθως παραμένουν στον οργανισμό για 1-2 μήνες, ενώ τα Εξουδετερωτικά Αντισώματα lgG εμφανίζονται στο αίμα λίγο αργότερα από τα lgM (2-3 βδομάδες) και συνήθως παραμένουν στον οργανισμό για αρκετούς μήνες. Ο έλεγχος κυρίως των Εξουδετερωτικών Αντισωματών lgG συνίσταται να γίνεται σε ασθενείς, 14 μέρες μετά την έναρξη των συμπτωμάτων ή την επιβεβαιωμένη λοίμωξη και σε εμβολιασθέντες 15 μέρες μετά την 2η εμβολιαστική δόση.

2. Εξειδικευμένος Ιατρικός και Εργαστηριακός Έλεγχος

Εξειδικευμένες εξετάσεις:
 Εργαστηριακός έλεγχος
 Τρίπλεξ καρδιάς – ΗΚΓ
 Αντισώματα lgG-lgM έναντι του ιού SARS CoV -2

Η προσφορά ισχύει για τα μέλη του Union και τις οικογένειες τους που θα προσκομίζουν κατά την εξέταση την κάρτα μέλους του Σωματείου και την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Για πληροφορίες και ραντεβού επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Θεραπευτηρίου Αθηνών, στα τηλέφωνα: 210 8236721-723. Διεύθυνση: Ι. Δροσοπούλου 24, Κυψέλη.