Δεκέμβριος με μοναδικές προσφορές
σε Test Covid, καρδιολογικό check up
και έλεγχο προστάτη!

Σε μια σειρά μοναδικών, προνομιακών τιμών σε σημαντικές διαγνωστικές εξετάσεις, προχωρά το «ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ» αποχαιρετώντας το δύσκολο 2020, για να υποδεχθεί με ελπίδα και πράξεις για καλύτερη Υγεία το 2021! Μοριακοί έλεγχοι και Rapid Tests για Covid-19, πλήρες καρδιολογικό check up και προληπτικός έλεγχος προστάτη, στις καλύτερες τιμές της αγοράς για όλο τον Δεκέμβριο.

Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά παγκοσμίως για τον τομέα της Υγείας, ωστόσο εδώ, στο «ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ», με βάση την επιτυχημένη αντιμετώπιση όλων των ιδιαίτερων καταστάσεων που κληθήκαμε να φέρουμε εις πέρας, θέλουμε να αποχαιρετίσουμε τη χρονιά με μηνύματα και πράξεις ελπίδας για καλύτερη υγεία τη χρονιά που έρχεται!

Για να θωρακίσουμε το βασικότερο αγαθό, την υγεία μας, προχωρούμε σε προσφορές πρώτης ανάγκης και για όλο τον Δεκέμβριο διαμορφώνουμε τις τιμές σε τρεις άξονες εξετάσεων, ως εξής:

1. Έλεγχοι Covid-19
α) Μοριακός έλεγχος PCR: 59,00 ευρώ
β) Rapid Test Αντιγόνου: 19,00 ευρώ

Η λήψη των δείγματος γίνεται καθημερινά, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της κλινικής μας, με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας. Rapid Tests διενεργούνται και τις Κυριακές!

2. Πλήρης Καρδιολογικός έλεγχος
α) ΔΩΡΕΑΝ με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ (100% έκπτωση στη συμμετοχή)
β) 50% έκπτωση επί του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου (από 90 ευρώ, μόλις 45!).

Η προσφορά ισχύει για ραντεβού που θα κλειστούν μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει: Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Triplex Καρδιάς, κλινική εξέταση και εκτίμηση από Καρδιολόγο και εργαστηριακές εξετάσεις (Γενική Αίματος, Ουρία, Κρεατινίνη, Ουρικό Οξύ, Κάλιο, Νάτριο, Ασβέστιο, Μαγνήσιο, Χοληστερίνη, HDL, LDL, Τριγλυκερίδια, SGOT, SGPT, ΓGT, Γενική Ούρων).

Επιπλέον: Τεστ κόπωσης, 15 ευρώ (από 30)!

3. Προληπτικός έλεγχος προστάτη: 14,90 ευρώ!
Η προσφορά ισχύει για ραντεβού που θα κλειστούν μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει: Υπερηχογράφημα προστάτη, προσδιορισμό PSA, κλινική εξέταση και εκτίμηση από Ουρολόγο.

Για διευκρινίσεις, απορίες και για να κλείσετε τα ραντεβού σας, επικοινωνήστε με τη γραμματεία της κλινικής (210-8236721, 210-8236723).