Γρήγορο τεστ ανίχνευσης κορονοϊού
με μόλις 19,00 ευρώ!

Ακόμα ένα διαγνωστικό όπλο απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού έφτασε στο Θεραπευτήριο Αθηνών. Πρόκειται για το Διαγνωστικό Τεστ Αντιγόνου Covid-19, το οποίο δίνει ασφαλές αποτέλεσμα μέσα σε 15-30 λεπτά της ώρας και κοστίζει μόλις 19,00 ευρώ! Τα Rapid Tests διενεργούνται και τις Κυριακές!

Το Διαγνωστικό Τεστ Αντιγόνου ελέγχει τα αντιγόνα του ιού Covid-19 και όχι τα αντισώματα, απαιτεί συλλογή φαρυγγικού ή ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος και το αποτέλεσμα είναι διαθέσιμο σχεδόν άμεσα, μέσα σε μόλις 15 με 30 λεπτά της ώρας.

Πρόκειται για μια διαδικασία σαφώς πιο οικονομική από το Μοριακό Τεστ (PCR), ανώδυνη και αξιόπιστη, η οποία δίνει γρήγορο αποτέλεσμα και μπορεί να αξιοποιηθεί από όποιον έχει συμπτώματα (πυρετός, βήχας κ.ά.) για να διαπιστωθεί αν έχει προσβληθεί ή όχι από τον Covid-19.

Το Διαγνωστικό Τεστ Αντιγόνου διενεργείται καθημερινά, και τις Κυριακές, στην κλινική μας (Ι. Δροσοπούλου 24, Κυψέλη) χωρίς ραντεβού, με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και προστασίας από τον Covid-19 και με κόστος 19,00 ευρώ.