Ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»
σε συγγενείς και συνοδούς!

Η Διοίκηση, το Ιατρικό και το Νοσηλευτικό προσωπικό του «ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ», αισθάνονται την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλους τους συγγενείς και συνοδούς των ασθενών της κλινικής μας, που συνεργάστηκαν άψογα μαζί μας επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης, κατά τη διάρκεια των αυστηρών μέτρων ασφαλείας και προστασίας από τον COVID-19!

Μεταξύ αυτών των μέτρων, ήταν και η καθολική απαγόρευση επισκεπτηρίου, μέτρο ασφαλώς σκληρό και επώδυνο για όλους τους συγγενείς, που στο διάστημα διαχείρισης της πανδημίας του COVID-19 δεν μπορούσαν να έρθουν σε επαφή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξή σας σε μια πολύ δύσκολη προσπάθεια, καθώς και για την υπομονή που επιδείξατε, γνωρίζοντας πως όλοι στο «ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ» δώσαμε έναν μεγάλο αγώνα για να παραμείνουν ασφαλείς οι δικοί σας άνθρωποι, σε μια πρωτόγνωρη για όλους κατάσταση!

Εμείς, με στόχο να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο της υπηρεσίες υγείας που παρέχουμε, συνεχίζουμε να δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό, πάντα με τη δική σας συνεργασία, στήριξη και εμπιστοσύνη!

Ευελπιστούμε στη στήριξή σας και στη νέα προσπάθειά, με την τήρηση των αυστηρών κανόνων του νέου επισκεπτηρίου, ώστε να παραμείνουν ασφαλείς οι νοσηλευόμενοι, οι συγγενείς, οι εργαζόμενοι στην κλινική και οι οικογένειές τους.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας!