Έλεγχος ανοσίας και Test Covid-19 με σεβασμό στις ανάγκες σας!

Εμβολιαστήκατε και θέλετε να ελέγξετε κατά πόσο ήταν αποτελεσματικός ο εμβολιασμός σας στη δημιουργία Aντισωμάτων έναντι του SARS-CoV-2; Θέλετε απλώς να ελεγχθείτε για πιθανή λοίμωξη από τον κορονοϊό; Το «Θεραπευτήριο Αθηνών», πάντα κοντά στις ανάγκες σας καθ΄ όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, συνεχίζει να σας προσφέρει όλους τους ελέγχους (Τεστ Αντισωμάτων Aίματος, Μοριακό και Rapid Τεστ COVID-19) σε μοναδικές τιμές!

Γιατί να κάνω τεστ Αντισωμάτων ή τεστ COVID-19;

Με τη διαδικασία του εμβολιασμού κατά του SARS-CoV-2 να προχωρά και με όλο και περισσότερους συμπολίτες μας να έχουν πραγματοποιήσει ήδη την πρώτη ή και τη δεύτερη δόση του εμβολίου, η νέα ανάγκη που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα, είναι αυτή του ελέγχου ανοσίας. Της διαδικασίας, δηλαδή, που μας δείχνει κατά πόσο ήταν αποτελεσματικός ο εμβολιασμός, με βάση τον έλεγχο των Aντισωμάτων έναντι του SARS-CoV-2 που έχουν αναπτυχθεί στον οργανισμό μας.

Παράλληλα, με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση του κορονοϊού, η κλινική μας προσφέρει τη δυνατότητα για μοριακό (PCR) τεστ Covid-19 με αποτέλεσμα εντός της ημέρας, αλλά και το Rapid τεστ αντιγόνου Covid-19, με άμεσο αποτέλεσμα.

Τo μοριακό (PCR) τεστ Covid-19 και το Rapid τεστ αντιγόνου Covid-19, διενεργούνται και τις Κυριακές!

Ποιο είναι το κόστος των ελέγχων;

Το «Θεραπευτήριο Αθηνών» σας προσφέρει τους ελέγχους Αντισωμάτων Aίματος, καθώς και το Μοριακό (PCR) και το Rapid Τεστ COVID-19, στις καλύτερες τιμές της αγοράς:

ΜΟΡΙΑΚΟ TEST (PCR) COVID-19: 55,00 ευρώ
RAPID TEST ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ COVID-19: 19,00 ευρώ
TEST ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ AIMATOΣ IgG KAI IgM: 30,00 ευρώ

Η λήψη των δειγμάτων γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της κλινικής μας, με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας.

Ειδικές προσφορές γίνονται για μαζικά τεστ, σε Οικογένειες, Επιχειρήσεις, Σωματεία, Αθλητικούς Συλλόγους, Ιδρύματα, Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων κ.ά., Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε με βάση τις ξεχωριστές σας ανάγκες.

Για επιπλέον πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη γραμματεία της κλινικής στα τηλέφωνα: 210-8236721, 210-8236723, 210-8224562.

Τι είναι τα Aντισώματα Aίματος;

Τα Aντισώματα έναντι του SARS-CoV-2 είναι δύο ειδών, εκείνα που κατευθύνονται έναντι της γλυκοπρωτεϊνης S (spike protein) και εκείνα έναντι της φωσφοπρωτεϊνης Ν του νουκλεοκαψιδίου. Η πρωτεϊνη S είναι απαραίτητη για την πρόσδεση και την είσοδο του ιού στα κύτταρα μέσω ενός υποδοχέα ΑCΕ. Τα mRNA εμβόλια έναντι του SARS-CoV-2 στοχεύουν στη σύνθεση της πρωτεϊνης S. Τα αντιδραστήριά μας ανιχνεύουν αντισώματα έναντι της πρωτεϊνης S (και συγκεκριμένα του τμήματος S1RBD της πρωτεϊνης S) και κατά συνέπεια ανιχνεύουν τόσο τα αντισώματα που παράγονται μετά από φυσική ανοσία όσο και εκείνα που παράγονται από το εμβόλιο. Τα ΙgG αντισώματα είναι πιο κατάλληλα για τον έλεγχο της αποτελεσματικότητας του εμβολίου, ενώ τα ολικά (ΙgG και IgM) συνιστώνται για την επιτήρηση του γενικού πληθυσμού, την εντόπιση οξείας λοίμωξης ή τον έλεγχο ατόμων που έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό.