Έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση Covid-19 και Γρίπης, στις καλύτερες τιμές!

Με μια σειρά νέων υπηρεσιών και ειδικών προσφορών για διαγνωστικά τεστ κορονοϊού και γρίπης, συμμετέχει το «ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ» στη συνολική, μεγάλη προσπάθεια για να θωρακιστεί η υγεία όλων των πολιτών στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε! Στα ήδη υπάρχοντα τεστ Covid-19 (PCR, Rapid, Τεστ Αντισωμάτων), η κλινική μας προσθέτει και αντίστοιχα τεστ για τη Γρίπη (Η1Ν1, Γρίπη Α, Γρίπη Β), στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Rapid Tests διενεργούνται και τις Κυριακές!

Με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση κορονοϊού και γρίπης, το «ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ» προσφέρει στο εξής τη δυνατότητα για μοριακό (PCR) τεστ Covid-19 μαζί με μοριακό τεστ ανίχνευσης για Γρίπη Α, Γρίπη Β και H1N1, με μόνο μία λήψη και με συγκεντρωτικό αποτέλεσμα εντός της ημέρας!

Επιπλέον, προσφέρουμε και το τεστ Αντιγόνου για τη Γρίπη Α και Γρίπη Β σε συνδυασμό με το Rapid τεστ αντιγόνου Covid-19, επίσης μόνο με μία λήψη και άμεσο αποτέλεσμα. Τα Rapid Tests διενεργούνται και τις Κυριακές!

Κι όλα αυτά σε προσιτές τιμές, με τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές της αγοράς:

RAPID TEST ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ COVID-19: 19.00 ευρώ
RAPID TEST ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ COVID-19 + ΓΡΙΠΗΣ: 29,00 ευρώ
TEST ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ COVID-19: 20,00 ευρώ (το καθένα)
ΜΟΡΙΑΚΟ TEST (PCR) COVID-19: 59,00 ευρώ
ΜΟΡΙΑΚΟ TEST (PCR) COVID-19 + ΜΟΡΙΑΚΟ TEST ΓΡΙΠΗΣ Α, ΓΡΙΠΗΣ Β ΚΑΙ H1N1: 79,00 ευρώ

Η λήψη του δείγματος γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της κλινικής μας, με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας.

Για μαζικά τεστ, σε Οικογένειες, Επιχειρήσεις, Σωματεία, Αθλητικούς Συλλόγους, Ιδρύματα, Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων κ.ά., επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε με βάση τις ξεχωριστές σας ανάγκες.

Για επιπλέον πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη γραμματεία της κλινικής στα τηλέφωνα: 210-8236721, 210-8236723, 210-8224562.