Η Κλινική

Video 1

Χρειάζεστε εξετάσεις και η διαδικασία σας φαίνεται «βουνό»; Κι όμως, η επίσκεψη στον γιατρό, η συνταγογράφηση του παραπεμπτικού, οι εξετάσεις και τα αποτελέσματα είναι μια απλή, γρήγορη και ασφαλής διαδικασία, μόνο με μία επίσκεψη στην κλινική μας. Γιατί εδώ, στα «ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ», τα δύσκολα γίνονται εύκολα! Δείτε πώς…

Θέσεις Εργασίας

Το «ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ», έτοιμο να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις και να καλύψει κάθε ανάγκη στο χώρο των ιατρικών / νοσηλευτικών υπηρεσιών, έχει δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα ικανών, αποτελεσματικών και υψηλής απόδοσης στελεχών, με γνώμονα την καλύτερη δυνατή ποιότητα των υπηρεσιών του. Στην προσπάθεια αυτή, πάντα αναζητά νέα στελέχη, με ικανότητες και φιλοδοξίες, για μια σταθερή, αξιόλογη και εξελίξιμη καριέρα στο χώρο της υγείας.

Video 2

Τη στιγμή της ανάγκης, όλα παίζουν το ρόλο τους. Οι υψηλού επιπέδου ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός, η κατάλληλη φροντίδα και αγωγή. Όλα αυτά έχουν ένα όνομα: ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ! Και μια εικόνα: το ανθρώπινο πρόσωπο της υγείας, ζωγραφισμένο στα χαμόγελα των στελεχών της κλινικής μας. Γιατί εδώ, στο ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, τα δύσκολα γίνονται εύκολα και με χαμόγελο!

Επικοινωνία

Τηλέφωνα: 210 8236721-3
210 8224562
Fax: 210 8234831

Ι. Δροσοπούλου 24
Τ.Κ. 11257
Κυψέλη

info@athenshospital.gr